Eyyub Hüseynov: “Bakıdakı 15 min dönərxanadan cəmi 100-ü standartlara uyğundur” 15-10-2018 Sadəcə, alıcılar dönər alarkən onun ətinin minus 40 dərəcə şok dondurmadan keçirilib-keçirilmədiyini öyrənməli və beləliklə təhlükəsizliyini təmin etməlidir
«Kağız üzərində standartlar...» 15-01-2018 -- Azərbaycanın məktəb bufetlərinin və yeməkxanalarının dəhşətləri
Kolbasa və sosiskaların tərkibinə əlavə məhsullar qatılacaq - Standartlara dəyişiklik edilir - VİDEO 01-06-2017
Keçmiş səfir: `Gömrük standartları arasındakı fərqlər Azərbaycan və İran arasında ticarəti zəiflədə bilər` 07-11-2016