Balığı belə yemək böyük xəstəliklərə səbəb olur 03 Mart 2018 02:00 Sağlamlıq -- Mütəxəssislər bildirib ki, balığı ... Balıq sevənlər adətən balığı qızardan zaman una batırıb bişirirlər. Maide.Az "Sputnik"-ə istindən xəbər verir ki, unlu balıq qızaran zaman maddələr qarışır və şəkər, karbohidratlar artır. Bu da insan orqanizmi üçün çox ziyanlıdır. Karbohidratın da həddindən artıq istidə olunması amin turşularının yaranmasına səbəb olur. Bu maddə də hüceyrələrdə xərçəngin yaranmasına səbəb ola bilir. Mütəxəssislər bildirib ki, balığı buxarda bişirmək lazımdır. Qeyd edək ki, karbohidratlar bütün qızarmalarda baş verir. Ona görə də menyudan qızarmaları çıxarmaq məsləhət görülür. Teqlər : #Balığı belə yemək böyük xəstəliklərə səbəb olur , Facebook Twitter Google+ WhatsApp Telegram ok.ru UNİCEF: yod qıtlığı yeni doğulan körpələrin beyninin zədələnməsinə səbəb olur Duzun təzyiqə ziyanı təsdiqlənib
Karantin dövründə çoxlu qida qəbulu xoşagəlməz nəticələrə yol aça bilər - Mütəxəssis xəbərdarlıq edir