Konservlər ürək-damar xəstəliklərini artırır 01 İyul 2016 01:00 Sağlamlıq ABŞ-ın Stenford universitetinin mütəxəssisləri apardıqları araşdırmalar nəticəsində müəyyənləşdiriblər ki, konservləşdirilmiş qidalardan istifadə ilə diabet və ürək-damar xəstəliklərinin yaranmasının arasında birbaşa bağlılıq var. Alimlərin fikrincə, bir konserv insan orqanizmində bisfenolun konsentrasiyasını 24%-dək artırır. Əgər gündə bir konservdən çox istifadə olunarsa, onda bu göstərici 54%-a çatır. Mütəxəssislər hesab edirllər ki, bisfenol ən zərərli maddələrdən biridir. Onun orqanizmə olan əsas mənfi təsirlərindən biri diabet və ürək-damar xəstəlikləridir.(faktxeber) Teqlər : #Konservlər ürəkdamar xəstəliklərini artırır, Facebook Twitter Google+ WhatsApp Telegram ok.ru İştahanın artmasının on təhlükəli səbəbi Uşaq qatilinə çevrilən səhiyyəmiz
Karantin dövründə çoxlu qida qəbulu xoşagəlməz nəticələrə yol aça bilər - Mütəxəssis xəbərdarlıq edir