SƏN DEMƏ,ÇAYI QƏNDLƏ,BALLA VƏ LİMONLA İÇMƏK OLMAZ -  SƏBƏBLƏR

SƏN DEMƏ,ÇAYI QƏNDLƏ,BALLA VƏ LİMONLA İÇMƏK OLMAZ - SƏBƏBLƏR

-- ÇAY İÇMƏK HAQDA BİLMƏDİYİMİZ 3 FAKT.

Maide.Az "islamitibb" kanalına istinadən çay içmək haqqında bilmədiyimiz 3 faktı təqdim edir: 
 
◾️Qaynar çay balın və limonun faydalı xassələrini öldürür.
 
Çayı qəndlə içmək klassik üsuldur. Lakin araşdırmalar nəticəsində məlum olub ki, çayı şəkərsiz içən xalqlar onkoloji xəstəliklərdən daha az əziyyət çəkir. Bəzi həkimlər əlavə edirlər ki, bu fakt yalnız qara çaya aiddir.
 
Şəkər yaşıl çayın müsbət xüsusiyyətlərinə heç bir təsir göstərmir, əksinə onu daha faydalı edir.
 
Təmiz bal şəkərdən xeyli faydalıdır. Amma çayını balla qarışdıranlar böyük risk edir. Çünki bal faydalı xassələrini 40 ° C temperaturda itirir, 60 ° C halda isə həzm orqanlarının neoplazmalarına səbəb ola bilən kanserogenlərlə əvəz olunur.
 
Limon əsl vitamin anbarıdır. O, həm də yüksək temperaturun təsiri altında öz faydalı xassələrini itirir. Bu səbəbdən də yaxşı olardı ki, limon dilimini çay soyuyanda əlavə edəsiniz.

Google+ WhatsApp ok.ru