Xərçəngə son deyən çaylar – Mütləq oxuyun

Xərçəngə son deyən çaylar – Mütləq oxuyun

Bir sıra epidemiologiya tədqiqatları göstərir ki, bitki çayları içmək xərçəngin riskinin azaldılmasına kömək ola bilər.
 
Məsələn, bir yapon tədqiqatında göstərilmişdi ki, gündə 10 fincana qədər çayın istehlakının artımı xərçəng xəstəliklərinin yaranmasının tezliyini azaltmağa qadirdir.
 
Sübutlar meydana çıxır ki, bitkilərdə olan bəzi fementlər, konkret maddələr xərçəngin yaranmasının azalmasına imkan yarada bilər.
 
Heyvanlarda və laboratoriya şəraitində sübut olunmusdur ki, çayda olan birləşmələr, onkoloji xəstəliklərin inkişafına qarşı qoruyucu effektə malik ola bilər. (saglamheyat) /
 

Google+ WhatsApp ok.ru